Vandaag besteld,
morgen in huis!*

Retour

Herroepingsrecht (afkoelingsperiode).

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt/ongeopend en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Binnen de hierboven genoemde periode van 14 dagen dient u een RET-nummer aan te vragen. Dit nummer kunt u aanvragen door een mail naar info@inkt.nl te sturen of door het contactformulier in te vullen. Let op: indien u de producten zonder het door ons verstrekte RET-nummer terugstuurt, kunnen wij u niet vergoeden! De volgende punten zijn belangrijk voor het retour sturen:

 • Als u een origineel of huismerk product wilt retourneren dient de verpakking altijd onbeschadigd, ongeopend en het product ongebruikt te zijn. Bij beschadigde verpakkingen van huismerk producten kan Inkt.nl ervoor kiezen om het product deels te vergoeden.
 • Het is belangrijk dat u niet schrijft op de verpakking of dat u hier stickers o.i.d. opplakt.
 • Verpak de artikelen in een omdoos wanneer u deze retour stuurt. Op deze manier voorkomt u dat de producten alsnog beschadigd raken.
 • U dient het door ons gegeven RET-nummer duidelijk op de doos te vermelden.
 • Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Ook kunt u ervoor kiezen om onderstaand modelformulier voor herroeping in te vullen en naar ons te mailen: Klik hier om het modelformulier te downloaden.


Ik heb een verkeerd artikel besteld of ontvangen.

Het kan voorkomen dat u een verkeerd artikel heeft ontvangen of dat er een artikel ontbreekt. Wanneer dit het geval is kunt u hierover, binnen 2 maanden, na ontdekking hiervan contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@inkt.nl of door het contactformulier in te vullen. Belangrijk is om de producten onbeschadigd en ongeopend te laten (zeker in het geval wanneer u zelf een verkeerd artikel besteld heeft). Mocht de doos beschadigd zijn en/of het plastic om het artikel geopend zijn bij een verkeerd besteld artikel kunnen wij deze niet vergoeden.


Ik heb een defect artikel ontvangen.

Als een artikel na ontvangst niet goed werkt dient u ons hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te stellen. U kunt hierover contact opnemen met onze klantenservice door een mail te sturen naar info@inkt.nl of door het contactformulier in te vullen. Onze klantenservice zal u proberen verder te helpen met een probleemoplossing. Wanneer deze stappen niet hebben geholpen kunt u een RMA-nummer aanvragen. Bij deze aanvraag zal onze klantenservice u uitleggen hoe u uw producten kan retourneren.

Let op: indien u de producten zonder het door ons verstrekte RMA-nummer terugstuurt, kunnen wij u niet vergoeden!

Waarom INKT.nl?
 • *Op werkdagen voor 
   22:00 uur besteld, 
   morgen in huis!
 •  Ruime voorraad
 •  24 uurs levering
 •  Acceptgiro tot €100,-
 •  Levering in NL en BE
Veilig winkelen
INKT.nl gebruikt Cookies en andere technieken om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze website en maken wij advertenties aan op basis van uw interesses en kunt u de informatie delen via social media. Bij het verder gaan op onze website gaat u akkoord. Lees meer Sluiten