Vandaag besteld,
morgen in huis!*

Vragen over het huismerk

Het huismerk ziet er anders uit dan het origineel, hoe kan dit?

Onze huismerk producten zijn voor het allergrootste deel nieuw geproduceerde producten die volgens de regels niet exact mogen lijken op de originele producten. De werking en de kwaliteit van onze huismerk producten zijn nagenoeg identiek aan het origineel. Slechts een enkel nieuw huismerkartikel is gefrabiceerd middels (enkele) gerecyclede onderdelen. Dit hergebruik van noodzakelijke onderdelen (t.o.v. de functionaliteit) is soms nodig en uiteraard goed voor het milieu.


Is de kwaliteit van het huismerk gelijk aan die van het origineel?

Ja, uw afdrukken komen er met het gebruik van ons huismerk nagenoeg net zo uit te zien als met het origineel. Wij adviseren om alle producten die u bij ons aanschaft binnen een jaar na aanschaf te verbruiken, de kwaliteit is dan op zijn best. Na een jaar kan door uitdroging, temperatuurverschillen of door geruime tijd stil staan van de printer de afdrukkwaliteit verminderen en zelfs slecht worden.


Hoe kan er meer inhoud zitten in de huismerk cartridges?

Wij laten onze huismerk producten 100% vullen, hierdoor kunt u met ons huismerk veel meer afdrukken maken dan met het origineel.


Vervalt de garantie van mijn printer als ik met huismerk print?

Nee, de garantie op uw printer mag niet komen te vervallen wanneer u gebruik maakt van onze huismerk producten. U kunt dus altijd gerust de keuze maken om te printen met goedkopere alternatieven waarvan de kwaliteit gelijk is aan het origineel.


Zijn de huismerk toners en drum units net zo goed als de originele?

Ja, onze huismerken zijn zo geproduceerd dat u net als met het origineel zeer nette en strakke afdrukken kunt maken. Echter is ons huismerk vele malen goedkoper en print u meer pagina's met ons huismerk.

Waarom INKT.nl?
  • *Op werkdagen voor 
     22:00 uur besteld, 
     morgen in huis!
  •  Ruime voorraad
  •  24 uurs levering
  •  Acceptgiro tot €100,-
  •  Levering in NL en BE
Veilig winkelen
INKT.nl gebruikt Cookies en andere technieken om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze website en maken wij advertenties aan op basis van uw interesses en kunt u de informatie delen via social media. Bij het verder gaan op onze website gaat u akkoord. Lees meer Sluiten