Vandaag besteld,
morgen in huis!*

Inkt.nl

Inkt.nl

Wie is INKT.nl?

In 1999 zijn wij begonnen als een lokale computerwinkel in Nederland. Na de oprichting lag onze focus al snel op de opkomende markt van inkt. Door deze specialisatie waren wij in staat om onze producten tegen scherpe en concurrerende prijzen aan te bieden.

In het jaar 2000 richtten wij onze eerste online shop op. In eerste instantie boden wij vooral opslagmedia aan op onze website, maar ook maakte inkt al deel uit van ons assortiment. Na de oprichting hebben we deze laatste productgroep gestaag uitgebreid. Met de uitbreiding van ons inktassortiment groeide tevens onze ambitie. We verbreedden onze horizon en besloten ook actief te worden op de Belgische markt.

In 2005 hebben wij INKT.nl opgericht met als doelstelling klanten een goede service, kwaliteit en snelle levering te bieden. INKT.nl heeft zich toegelegd op de verkoop van printerbenodigdheden. Naast een breed spectrum aan zeer voordelige originele producten bieden wij een ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige huismerkproducten aan. Met ons huismerk kunt u tot wel 80% op uw inkt besparen zonder kwaliteitsverlies. De producten worden geproduceerd volgens de normen DIN, CEN en ISO9001. Dit betekent dat de artikelen volgens strenge kwaliteits- en milieueisen zijn gefabriceerd.

Van 2006 tot 2011 zijn wij volop bezig geweest met het specificeren en uitbreiden van ons assortiment. Jaarlijks hebben wij vele nieuwe soorten papier en grote aantallen inktcartridges en toners toegevoegd. Om ons brede scala aan artikelen overzichtelijk aan u te presenteren, heeft onze website een flinke metamorfose ondergaan. De ontwikkeling die wij in dit korte tijdsbestek doormaakten, heeft er toe bijgedragen dat INKT.nl nu een van de grootste webshops van Nederland is.

In 2012 mochten wij met trots het 'Certificaat-Stichting Webshop Keurmerk' in ontvangst nemen. Tot op de dag van vandaag geeft dit keurmerk u de zekerheid dat u via onze website altijd veilig kunt bestellen én betalen. De Stichting Webshop Keurmerk controleert alle voorwaarden van de aangesloten webshops nauwkeurig, waardoor de veiligheid en betrouwbaarheid te allen tijde gewaarborgd blijven.

In 2013 legden wij de focus steeds meer op klantgerichtheid en service. Omdat wij onze klanten sneller wilden voorzien van een antwoord op alle vragen over producten en hun werkbaarheid, vond er een upgrade van onze website plaats. Door deze ontwikkeling werd het mogelijk om vele productvragen met het directe antwoord te publiceren op onze website. Hiermee hebben wij een grote toegevoegde waarde gecreëerd voor onze klanten.

In 2014 werd een vervolg gegeven aan de ontwikkelingen op het gebied van klantgerichtheid. Om onze klanten het zoeken naar de gewenste artikelen te vergemakkelijken, werd op de homepage een zoekveld gerealiseerd. Hiermee stellen wij u in staat om snel en efficiënt de juiste producten te vinden in ons ruime assortiment. Een bestelling doen bij INKT.nl is nu in een handomdraai geregeld. Om u nog beter van dienst te zijn, pasten we bovendien de uiterste besteltijd aan van 16:00 uur naar 22:00 uur. Bestellingen die u plaatst voor 22:00 uur, worden vanaf nu de volgende werkdag bezorgd.

In 2015 hebben wij de productgroep 'kantoorartikelen' aan ons assortiment toegevoegd waarmee ook in deze behoefte van onze klanten werd voorzien. Ambitieus als we zijn, namen we dit jaar voor de eerste keer deel aan de Thuiswinkel Awards in de categorie Computer, Hard- & Software XS. INKT.nl behaalde met een 9,4 de top 3 beste webwinkels van Nederland. Een plaats in de top 3 betekende voor ons natuurlijk de bekroning op al het werk van de afgelopen jaren.

In 2016 hebben mochten wij ons weer tot de top 3 van beste webwinkels van Nederland rekenen. Met een beoordeling van 9,2 voelen wij ons zeer vereerd. Hiermee heeft u laten blijken dat u als consument onze website, service en uiterst scherpe prijzen weet te waarderen. Op veler verzoek introduceerden wij dit jaar wederom een nieuwe productgroep. Ook voor schoolspullen kunt u voortaan bij INKT.nl terecht.

In 2017 kreeg onze webshop een totaal nieuwe uitstraling. Door diverse nieuwe en extra functies verhoogden wij het gebruiksgemak van onze website. Tegenwoordig is het mogelijk om bestellingen met een klik op de knop te herhalen. Ook kunt u via uw account uw tegoeden inzien. Bovendien hebben wij de prijzen van onze producten aanzienlijk verlaagd. Omdat wij staan voor een eerlijke prijs zonder poespas, worden de verzendkosten niet doorberekend in de prijs. Met deze nieuw ingeslagen weg is INKT.nl meer dan ooit uw betrouwbare en snelle leverancier van inkt en vele aanverwante artikelen.

In 2017 zijn wij met een 9,2 wederom in de top 3 beste webwinkels van Nederland beland. Deze nominatie is voor ons de bevestiging dat wij op de goede weg zijn. Des te gemotiveerder zijn wij natuurlijk om in 2018 op de eerste plaats te eindigen. Sinds de oprichting van INKT.nl hebben wij een grote groei doorgemaakt. Al duizenden tevreden klanten uit Nederland en België hebben wij mogen verwelkomen in onze webshop. Wij beschikken over een enthousiast team dat elke dag weer paraat staat om uw pakketten zorgvuldig en snel te verwerken. Ons team staat open voor al uw vragen. Schroom dus niet om ons te bellen of te e-mailen!

2018 heeft ons gebracht dat we weer een verruiming van ons assortiment in gang hebben kunnen zetten. Er is een groot aantal kantoorartikelen toegevoegd aan ons assortiment om u als klant een groter aanbod te geven en nog meer aan uw wensen te voldoen.

In 2019 hebben wij gekeken naar het aanbieden van een huismerk assortiment kantoor- en schoolartikelen. Dit assortiment is zorgvuldig voor u uitgezocht en in dit jaar online gezet. Van pennen tot schrijfblokken, u vindt nu een extra groot aanbod met daardoor nóg lager geprijsde artikelen. We blijven natuurlijk ons best doen om de laagste prijzen in NL en BE te kunnen bieden!

2020 Een gekke tijd door de corona. Een enorme stijging in de verkoop van kantoorartikelen. Veel meer mensen zijn thuis gaan werken en hadden hier uiteraard ook een hoop kantoorartikelen voor nodig. Om het bestellen te vergemakkelijken hebben wij hierom huismerk sets met cartridges en toners online gezet. Dit zorgde in alle hectiek voor het nog sneller en makkelijker bestellen. Buiten deze huismerk sets om zijn we deze periode begonnen met het plaatsen van onze naam en artikelen op de vergelijk websites: Beslist.nl en Kieskeurig.nl. We volgen ons doel om online de goedkoopste inktcartridges en toners aan te bieden waar dit lukt en onze naam overal zichtbaar te krijgen.

2021. We zijn aan het begin van dit jaar begonnen met het uitbreiden van de betalingsmogelijkheden in onze webshop. U kunt binnenkort bij ons ook betalen middels: Paypal, Bancontact (Mister Cash) en Creditcard. 

Bedrijfsprofiel INKT.nl

Inkt.nl B.V.
Telefoon: (+31) 088-7890890
Fax: (+31) 088-7890891
Email: Info@inkt.nl
 

Correspondentieadres

Postbus 500
1200AM Hilversum
Nederland
BTW nummer: NL855930639B01
KvK-nummer: 64976793
 

Bankgegevens

IBAN nummer: NL94 RABO 0304 5157 01
BIC nummer: RABONL2U
Ten name van: Inkt.nl B.V.
Waarom INKT.nl?
  • *Op werkdagen voor 
     22:00 uur besteld, 
     morgen in huis!
  •  Ruime voorraad
  •  24 uurs levering
  •  Acceptgiro tot €100,-
  •  Levering in NL en BE
Veilig winkelen
INKT.nl gebruikt Cookies en andere technieken om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze website en maken wij advertenties aan op basis van uw interesses en kunt u de informatie delen via social media. Bij het verder gaan op onze website gaat u akkoord. Lees meer Sluiten