Vandaag besteld,
morgen in huis!*

Betalen

Welke betaalwijzen zijn er?

U kunt bij ons via de volgende manieren betalen:

iDeal

Wat is iDeal?
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDeal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDeal? Betalen met iDeal doet u in een paar stappen:

 1. U bestelt een product
 2. Kies iDeal als betaalmethode
 3. Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
 4. U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
 5. De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
 6. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
 7. U ontvangt een bevestiging van uw bank
 8. U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!


Vooruitbetaling

Wanneer u kiest voor vooruitbetaling dient u het totaalbedrag eerst zelf over te maken op onze rekening NL94RABO0304515701 ten name van Inkt.nl B.v. Zodra wij uw betaling zichtbaar op onze rekening hebben ontvangen zullen wij uw bestelling zo snel mogelijk naar u versturen.Op rekening (acceptgiro)

Tot een orderbedrag van € 100,- kunt u bij ons kiezen voor betaling met acceptgiro (Op rekening / achteraf betalen). Betaling via acceptgiro is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Wanneer er op werkdagen voor 22:00 uur is besteld wordt het pakket doorgaans dezelfde dag verzonden. U ontvangt de acceptgiro bij uw bestelling. Deze acceptgiro kunt u via telebankieren of internetbankieren voldoen. Ook kunt u de acceptgiro op de gebruikelijk wijze invullen en afgeven bij uw bank. U dient het bedrag te betalen binnen veertien (14) dagen na ontvangst van het pakket.

Alvorens wij uw bestelling verzenden controleren wij telefonisch uw order. Wanneer een order niet gecontroleerd kan worden, kan Inkt.nl ervoor kiezen om uw bestelling niet op acceptgiro te leveren maar doormiddel van een vooruitbetaling. Ook kan Inkt.nl hiervoor kiezen wanneer er geen vast telefoonnummer is opgegeven of wanneer het gaat om een eerste bestelling (nieuwe klant). Uw order zal in deze gevallen verstuurd worden zodra de betaling zichtbaar binnen is. Deze betaalmethode is dus altijd op aanvraag.
Paypal

Met deze betaalmethode kunt u veilig uw bestelling aan ons betalen. U kunt via Paypal op verschillende manieren betalen, waaronder met creditcard of achteraf betalen. Wanneer u kiest voor achteraf betalen, dan betaalt Paypal eerst het bedrag. Na 21 dagen wordt het bedrag door Paypal van uw bankrekening afgeschreven.

Voor België is deze betaalmethode alleen voor particuliere klanten mogelijk.
Bancontact (Mister Cash)

Bancontact is een Belgische betaalmethode waar u via uw eigen vertrouwde en beveiligde bankomgeving mee kan betalen. Betalen met deze methode is vergelijkbaar met het Nederlandse iDeal.

Voor België is deze betaalmethode alleen voor particuliere klanten mogelijk.
 


Verzendkosten

In de verzendkosten zit niet alleen het verzenden, maar ook onze verpakkingskosten. Bestellingen worden verpakt in speciale dozen.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het pakket. Kosten die boven het basis bedrag uitkomen nemen wij voor onze rekening.

Inkt.nl berekent automatisch de verzendingskosten.

Bedrag
NL
BE
Tot 35.00 euro
3.95 euro
4.95 euro
Vanaf 35.00 euro
2.95 euro
3.95 euro

Op welke rekening kan ik vooruitbetalen?

U kunt op het rekeningnummer NL94RABO0304515701 ten name van Inkt.nl bv. Deze gegevens vindt u terug in de e-mail en op de factuur die u van ons heeft ontvangen. Vergeet bij uw overschrijving nooit uw factuurnummer te vermelden!

Waarom INKT.nl?
 • *Op werkdagen voor 
   22:00 uur besteld, 
   morgen in huis!
 •  Ruime voorraad
 •  24 uurs levering
 •  Acceptgiro tot €100,-
 •  Levering in NL en BE
Veilig winkelen
INKT.nl gebruikt Cookies en andere technieken om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze website en maken wij advertenties aan op basis van uw interesses en kunt u de informatie delen via social media. Bij het verder gaan op onze website gaat u akkoord. Lees meer Sluiten