Vandaag besteld,
morgen in huis!*

Account

Hoe kan ik een account aanmaken?

Als u een bestelling bij inkt.nl wilt plaatsen dient u over een account te beschikken. Om een account aan te maken kunt u bovenaan de pagina op Inloggen klikken. Ook krijgt u de mogelijkheid om een account aan te maken aan het einde van uw bestelling. Wanneer u vanuit uw winkelwagentje op Bestellen klikt kunt u kiezen voor nieuwe klant. Als u daarop klikt kunt u uw accountgegevens invullen. U kunt de keuze maken uit een bedrijfsformulier of een particulierformulier door het vakje bedrijfsgegevens aan te klikken. Als u een verschillend afleveradres wilt hebben dient u dat vakje aan te vinken en het juiste adres in te vullen. Wanneer u dit niet doet zal zowel het pakket als de factuur op hetzelfde adres afgeleverd worden. Onderaan het formulier kunt u uw wachtwoord invoeren. Controleer uw gegevens voor u op Ga verder klikt. Zodra u hierop heeft geklikt heeft u een account aangemaakt.


Hoe kan ik mijn accountgegevens aanpassen?

Wanneer u uw accountgegevens wilt veranderen dient u zich eerst in te loggen. Dit kunt u doen via het knopje Mijn account boven aan de site. Kies voor het vakje 'Ik ben al klant' en log u in met uw gegevens. U komt nu in een klein menu terecht. Door op Mijn account te klikken kunt u uw accountgegevens bekijken of wijzigen. U kunt nu uw gegevens wijzigen door ze te veranderen. Zodra u op Ga verder klikt is uw account aangepast.


Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Het kan voorkomen dat u zich wilt inloggen maar dat u uw wachtwoord vergeten bent. Het wachtwoord is gemakkelijk opnieuw op te vragen. Wanneer u onder het knopje Reeds klant op de link 'wachtwoord vergeten' klikt komt er een balkje te voorschijn waarin u uw e-mailadres kan invoeren. Nadat het adres is ingevoerd en u heeft op Verzenden gedrukt zal u een e-mail ontvangen met daarin het nieuwe wachtwoord. Als u zich hiermee heeft ingelogd kunt u bij uw gegevens uw wachtwoord wijzigen door naar Mijn account te gaan. Let er op dat wanneer u meerdere nieuwe wachtwoorden heeft aangevraagd u altijd het laatst gestuurde wachtwoord gebruikt.

Waarom INKT.nl?
 • *Op werkdagen voor 
   22:00 uur besteld, 
   morgen in huis!
 •  Ruime voorraad
 •  24 uurs levering
 •  Acceptgiro tot €100,-
 •  Levering in NL en BE
Betaalopties
 • Op rekening
 • iDeal
 • Vooruitbetalen
Veilig winkelen
INKT.nl gebruikt Cookies en andere technieken om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Hiermee volgen wij en derden partijen uw internetgedrag binnen onze website en maken wij advertenties aan op basis van uw interesses en kunt u de informatie delen via social media. Bij het verder gaan op onze website gaat u akkoord. Lees meer Sluiten