HOME  INKT.NL  KLANTENSERVICE  MIJN ACCOUNT  WINKELWAGEN  VOORWAARDEN  FAQ  
Vragen over het huismerk

> Het huismerk ziet er anders uit als het origineel, hoe kan dit?

Onze huismerk producten zijn nieuw geproduceerde producten die volgens de regels niet exact mogen lijken op de originele producten. De werking en de kwaliteit van onze huismerk producten zijn nagenoeg identiek aan het origineel.

> Is de kwaliteit van het huismerk gelijk aan die van het origineel?

Ja, uw afdrukken komen er met het gebruik van ons huismerk nagenoeg net zo uit te zien als met het origineel. Wij adviseren om alle producten die u bij ons aanschaft binnen een jaar na aanschaf te verbruiken, de kwaliteit is dan op zijn best. Na een jaar kan door uitdroging, temperatuurverschillen of door geruime tijd stil staan van de printer de afdrukkwaliteit verminderen en zelfs slecht worden.

> Hoe kan er meer inhoud zitten in de huismerk cartridges?

Wij laten onze huismerk producten 100% vullen, hierdoor kunt u met ons huismerk veel meer afdrukken maken dan met het origineel.

> Vervalt de garantie van mijn printer als ik met huismerk print?

Nee, de garantie op uw printer mag niet komen te vervallen wanneer u gebruik maakt van onze huismerk producten. U kunt dus altijd gerust de keuze maken om te printen met goedkopere alternatieven waarvan de kwaliteit gelijk is aan het origineel.

> Zijn de huismerk toners en drum units net zo goed als de originele?

Ja, onze huismerken zijn zo geproduceerd dat u net als met het origineel zeer nette en strakke afdrukken kunt maken. Echter is ons huismerk vele malen goedkoper en print u vaak meer pagina's met ons huismerk.
 
Geen artikelen

Totaal € 0,00
(Inclusief BTW)
  
 
    Sluiten -